over Gezienus

Welkom op mijn website! Mijn naam is Gezienus Bruining. Ik ben in juli 2015 afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten te Zwolle en sindsdien werkzaam als illustrator.

Tekenen is mijn ding en ik werk met verschillende materialen graag aan uiteenlopende opdrachten. Op dit moment maak ik vooral redactionele illustraties en ben ik cartoonist voor de krant. Mijn werk is onder andere te vinden in het AD, de Twentsche Courant Tubantia en in De Stentor.

Daarnaast heb ik een passie voor ontwerpen. Van logo en beeldmerk tot praalwagen voor Nederlands’ grootste bloemencorso’s.

Bent u op zoek naar een origineel ontwerp of tekening? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Voor vragen of meer informatie ben ik telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Zelfportret

// Welcome to my website. My name is Gezienus Bruining and I’m an illustrator. In July 2015 I graduated from the ArtEZ Institute of the Arts at Zwolle, The Netherlands.

I like to work on a wide range of different projects and commissions. Among other things, I illustrate news items, I’m a cartoonist for Dutch newspapers, I like to explore in my own work and I’m a designer for several of the biggest flower parades in the Netherlands.

Are you in need of a fitting illustration? Please feel free to contact me with your questions or for more information.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.